The Middle – 3×19 – The Paper Route

Denna veckan var det inte lätt att heta Sue Heck. Det började bra, med Matts brottarlag som vann en match för första gången och Sue som äntligen skulle bli av med sin tandställning. Men det vände ju väldigt snabbt när Matt flyttade och Sue fick en ännu större tandställning istället. Som sagt, hon hade det inte lätt denna veckan. Lyckligtvis verkar Axl faktiskt ha mognat lite på senare tid och visade att han kan vara en rätt bra bror ibland.

Att Brick inte skulle klara av jobbet som tidningsbud var ju inte så svårt att räkna ut, även om man kunde hoppas på det bästa. Jag tycker det är lite intressant att de aldrig ens har nämnt Bricks fysiska handikapp i serien. I verkligheten lider ju Atticus Shaffer, som spelar Brick, av Osteogenesis imperfecta vilket är tydligt på hans sätt att gå och röra sig, men i serien verkar det inte som om någon märker det. Manusförfattarna kanske tycker att det räcker med Bricks sociala handikapp för att förklara det, men jag tycker gott att de kunde använda serien till att sprida lite kunskap om sjukdomen.

Diskussionen mellan Frankie och Mike om batterierna och glasyren väcker en bra fråga. Ska man verkligen dela på allt i ett förhållande eller äktenskap? Personligen behöver jag ha ett visst utrymme för saker som bara är mina, men en del tycker ju uppenbarligen att detta är fel. Jag är definitivt på Mikes sida i denna frågan.

Sammantaget var detta ett helt godkänt avsnitt, med en hel del roliga repliker, men inget utöver det vanliga. Jag undrar om Sue kommer vara tvungen att ha den där hemska konstruktionen på huvudet länge till. Jag tror precis som Axl att under tandställningen och de töntiga kläderna finns en riktigt snygg tjej och även om hon inte är världens smartaste så har hon iallafall hjärtat på rätt ställe.

Rating: ★★★☆☆