Teaser för True Blood säsong 6

HBO har släppt en 30 sekunders teaser för kommande säsongen av True Blood. Denna sjätte säsong kommer bestå av 10 avsnitt och har premiär den 16:e juni. Av de korta snuttarna vi får se verkar det som om historien fortsätter där den förra slutade, med en klar förbättring i form av Rutger Hauer i rollen som vampyren Macklyn Warlow.

Förhoppningsvis kan han ingjuta lite nytt blod i serien som var lite anemisk de senaste åren. Även ifall karaktären inte blir så spännande så kan man iallafall lita på att Hauer alltid är sevärd. Han har dessutom tidigare erfarenhet av att spela vampyr, både som Dracula i den mindre lyckade filmen Dracula III: Legacy och som Lothos i filmen Buffy the Vampire Slayer. Som en bonus spelade han även Van Helsing i Dario Argentos allmänt hatade Dracula 3D, men det kanske vi ska försöka glömma.

3 nya teasers för Bates Motel

TV-kanalen A&E har släppt tre nya 15-sekunders teasers för sin kommande serie Bates Motel. Serien är skapad av Carlton Cuse och Kerry Ehrin och som namnet antyder handlar serien om Norman Bates och hans mor Norma från filmen Psycho av Alfred Hitchcock. Detta är dock en prequel som utspelar sig innan filmen, närmare bestämt när Norman är i tjugoårsåldern.

Vi kommer alltså få se hur Norman växte upp och blev som han blev. Handlingen inleds med att Norma och Norman köper ett motell efter att Normans far gått bort, men staden de flyttar till ruvar på mörka hemligheter som dess invånare inte gärna vill avslöja.

Dessa teasers ger mig dock en klar Twin Peaks-känsla och även beskrivningen av handlingen låter mer som David Lynch-serien än Alfred Hitchcock-filmen. Jag gillar dock båda så jag kommer definitivt att ge den en chans. Serien har premiär den 18:e mars.

Ny True Blood teaser, säsong 5

Ännu en video har kommit ut idag, detta är dock ingen trailer utan bara en teaser för nya säsongen av True Blood.

Som vi såg i slutet av förra säsongen verkar det inte som om vi sett det sista av vampyrkungen. Han var en av mina favoritkaraktärer, så jag ser fram emot detta. Förra säsongen kändes lite ofokuserad och trist, hoppas det blir bättring på det.

Nya säsongen startar 24:e juni 2012.