Teaser för True Blood säsong 6

HBO har släppt en 30 sekunders teaser för kommande säsongen av True Blood. Denna sjätte säsong kommer bestå av 10 avsnitt och har premiär den 16:e juni. Av de korta snuttarna vi får se verkar det som om historien fortsätter där den förra slutade, med en klar förbättring i form av Rutger Hauer i rollen som vampyren Macklyn Warlow.

Förhoppningsvis kan han ingjuta lite nytt blod i serien som var lite anemisk de senaste åren. Även ifall karaktären inte blir så spännande så kan man iallafall lita på att Hauer alltid är sevärd. Han har dessutom tidigare erfarenhet av att spela vampyr, både som Dracula i den mindre lyckade filmen Dracula III: Legacy och som Lothos i filmen Buffy the Vampire Slayer. Som en bonus spelade han även Van Helsing i Dario Argentos allmänt hatade Dracula 3D, men det kanske vi ska försöka glömma.

Ny trailer för True Blood säsong 5

Nu har äntligen en lite längre trailer för kommande säsongen av True Blood släppts. Vi får se de första nya bilderna i denna 30 sekunder långa film, och jag tycker det verkar som om de valt en lite mörkare och skitigare still denna gången. Det ska bli väldigt kul att se hur det funkar. Säsong 5 börjar i juni, men inget exakt datum har ännu getts.

Ny True Blood teaser, säsong 5

Ännu en video har kommit ut idag, detta är dock ingen trailer utan bara en teaser för nya säsongen av True Blood.

Som vi såg i slutet av förra säsongen verkar det inte som om vi sett det sista av vampyrkungen. Han var en av mina favoritkaraktärer, så jag ser fram emot detta. Förra säsongen kändes lite ofokuserad och trist, hoppas det blir bättring på det.

Nya säsongen startar 24:e juni 2012.