The Middle – 1×16 – The Concert

– Don’t think of it as cutting. Think of it as reclaiming the spot that is rightfully ours.
– But…
– Sue, you’re gonna be cool.
– Uh-uh. That’s the thing that bad kid says in the drug movies when he’s trying to get you to drink drugs!

— Frankie och Sue

Som vanligt ett bra avsnitt av The Middle denna veckan, med tre historier varav två var lyckade och en mindre lyckad. Axls försök till att bryta lagen genom att springa fortare än hastighetsbegränsningen kändes inte så himla kul.

Jag undrar varför vi aldrig får se Frankie och Mike på jobbet längre. Karaktärerna på bilfirman brukar alltid vara underhållande, men de kanske skulle bli påfrestande om de var med för mycket. Det verkade också lite konstigt att Brick gick i skolan medan Sue och Axl verkade lediga.

Flera tecken på utveckling hos Brick denna veckan vilket alltid är kul att se. Dels när blev besviken för fölusten och dels när han nästan lyckades hålla inne en viskning, vilket i min mening var en av de roligaste detaljerna i avsnittet. Detaljer i som refererar tillbaka till tidigare detaljer brukar åtminstone jag tycka är riktigt kul.

Även Sue tyckte att hon utvecklats nu när hon skulle på Justin Bieber-konsert och allt. Jag vet inte riktigt om jag håller med om det men Frankie verkade iallafall lite orolig för det. Tur för henne att Axl verkar vara den som utvecklas minst.