The Big Bang Theory – 5×20 – The Transporter Malfunction

Oj, ett avsnitt om Raj, det är inte varje dag vi är så lyckligt lottade. Det verkar som om manusförfattarna har ungefär samma åsikt som jag, att det är dags att han träffar en kvinna innan han blir alkoholist. Nu börjar han bli så desperat att han till och med ber sina föräldrar om hjälp, och det gick ju som det gick. Jag undrar om manusförfattarna verkligen funderar på att göra honom gay på riktigt?

Det vore lite synd, tycker jag. Inte för att jag har något emot homosexuella utan för att Rajs hopplösa trånande efter kvinnor är en av de roligaste delarna av serien. Men det kanske blir samma sak med killar, vem vet? De skulle åtminstone kunna släppa den där kryckan att han alltid måste ha en öl eller ett glas vin i varje scen där en kvinna är med för att kunna prata överhuvudtaget. Seriöst, i detta avsnitt drack han alkohol i varje scen han var med i.

Under tiden hade Sheldon ett moraliskt dilemma orsakat av hans trånande efter att leka med Star Trek-leksaker. Vi fick se ännu ett kul exempel på hans oförmåga att ljuga när han försökte förklara för Leonard och Penny vad som hänt med den. Leonard och Penny hade för övrigt väldigt lite att göra i veckans avsnitt, vilket tyvärr har blivit lite för vanligt. Som förra avsnittet visade är serien alltid bättre när alla karaktärerna är involverade i historien.

Rating: ★★★½☆