New Girl

New Girl – 1×20 – Normal

Jag tror jag börjar vänja mig lite vid Russel. Antingen det eller också var han mycket mer sympatisk och underhållande i detta avsnitt än han varit förut. Det hjälper ju att han spenderade tid tillsammans med Nick, Schmidt och Winston också. Nog för att Zoey Dechanel är söt och kul, men hade det inte varit för killarna hade nog åtminstone jag tröttnat på denna serien ganska snabbt.

Efter förra veckans avsnitt där Russel inte var med alls fick vi här ett avsnitt som nästan helt handlade om honom. Jag var ju ganska skeptisk när jag läste om avsnittet innan jag kollade på det, men det var faktiskt helt ok ändå. Scenen där de allihop lekte True Americans var ju till och med avsnittets höjdpunkt i min mening. Om jag hade fattat nånting av det hade jag nog velat vara med där.

Det går ju framåt för Winston också, med hans nya jobb och allt. Jag skulle dock inte vilja ha hans chef. I hans läge skulle jag också följt Russells råd angående att markera sin dominans även om det verkar lite kladdigt och opraktiskt. Att sen hans chef verkade gilla det av någon konstig anledning gjorde ju honom ännu mindre attraktiv att jobba för. Lite synd om vi inte får se mer av Alvin dock, hans scener med Winston är alltid komediguld.

Nick och Schmidts idé om “Real Apps” kan vara den sämsta vi någonsin sett i en tv-serie, men kul var det att se dem båda ta den så allvarligt och till och med bråka om vems fantastiska idé det var. Jag hoppas vi få se fler glimtar av Nick uppfinningar i framtiden.

Rating: ★★★½☆