Vad händer med meratv.nu?

Hallå där. Det var ett tag sen, hur står det till?

Själv har jag haft det ganska stressigt under våren och har precis avslutat en mycket avkopplande semester med mycket tv-serier som legat och väntat på mig.

När jag startade denna sidan trodde jag aldrig att det skulle vara så mycket jobb att skriva recensioner av avsnitt, men det visade sig ta cirka en halvtimme/timme, upp till 90 minuter att knåpa ihop en någorlunda sammanhängande text efter varje avsnitt.

Till slut insåg jag att det var mer besvär än det var värt. Jag började till och med dra mig för att kolla på avsnitt för att jag inte orkade skriva något. Så jag slutade skriva och vips så kom mitt tv-intresse tillbaka igen.

Jag har därför beslutat att inte försöka skriva recensioner om precis alla avsnitt, utan hålla mig mer till nyheter och recensioner om avsnitt som jag verkligen känner att det finns något intressant att skriva om. Det är mycket jobbigare att skriva om medelmåttiga avsnitt än om bra eller dåliga, lärde jag mig ganska snabbt.

Förhoppningsvis kommer det därför snart att dyka upp lite fler artiklar här inom kort. Speciellt när tv-säsongen kommer igång igen i september.

Trevlig tv-höst!