New Girl – 1×17 – Fancyman, del 1

Då var det dags för det första tvådelade avsnittet av denna serien. Detta första avsnitt handlade i huvudsak om hur Jess träffar Russell, pappa till en av hennes studenter och omedelbart tycker illa om honom. Han är dock en av skolans största donatorer så rektorn tvingar henne att be om ursäkt för ett par väl valda ord som hon gav honom. Hennes rumskamrater har dock andra förslag på vad hon kan göra.

Det var dock ganska uppenbart från början att hon skulle bli romantiskt involverad med honom, speciellt med tanke på titeln på avsnitten. Det roligaste var att det var Nick som blev mest kär i honom trots att han egentligen vill tycka illa om alla rika. Jag misstänker att denna romansen, både Jess och Nicks, endast kommer vara de här två avsnitten. Lite synd att vi inte får se mer av hennes killar, de kommer och går inom några få avsnitt.

Avsnittets andra historia om Winston som inte gillar att Schmidt kan mer än honom på pubens frågesport var också rolig även om vi inte fick se så mycket av den. Jag hade helt glömt bort att Winston hade ett jobb som barnflicka åt Elvin. Den ungen är ju helskön, hoppas vi får se mer av honom längre fram i serien. Kemin mellan honom och Winston funkar ju klockrent.

Rating: ★★★☆☆