How I Met Your Mother – 7×19 – The Broath

Denna veckan fick vi åter igen se en liten glimt av den sorts kluriga berättande som gjorde tidiga säsonger av How I Met Your Mother så bra, men tyvärr bara lite. Det verkar dessutom som om de menar allvar med att Barney är redo att slå sig ner och börja leva familjeliv med Quinn, eller åtminstone ha ett stadigt förhållande. Jag är skeptisk.

Dels för att jag inte vill att han ska bli hemmastadd och tråkig, och dels för att jag tvivlar på att han kommer klara av det i längden. Han är ju dessutom inte helt ok med att Quinn strippar, även om han lite halvt försöker låtsas som det. Quinn hintande ju även om giftemål så det kanske blir på deras bröllop som Ted möter den mystiska mamman. Jag tippar fortfarande på att det kommer ske innan denna säsongen är slut. Dock är det bara tre avsnitt kvar, så jag kan ha fel.

Jag undrar vad Ted menade med att han och Robin inte skulle komma att träffas på en längre tid efter att de skildes åt i slutet av avsnittet. Det verkade ju ligga en historia bakom det med. Det får vi nog veta, denna serien är bra på att komma tillbaka till saker i senare avsnitt. Det är en av sakerna som är så bra med serien, de ständiga referenserna till gamla avsnitt. Veckans “Quinntervention” var ett kul exempel på det.

Det som var bäst med detta avsnittet var, förutom Marshalls ordvitsar med Quinns namn, den lilla twisten som gick ut på att Barney och Quinn hade planerat hela händelseförloppet i förväg bara för att jäklas med de andra. Lily verkade inte alltför ledsen över att behöva pussa Robin mot slutet, snarare tvärtom. Det nämndes ju även något om en trekant. Hubba hubba.

Nu tar denna serien en lite längre paus och återkommer inte förrän om nästan en månad, den 16:e april.

Rating: ★★★☆☆