How I Met Your Mother – 7×17 – No Pressure

– I go camping in secret!

— Ted

Inget vidare roligt avsnitt denna veckan, men trots att detta är en komediserie betyder det inte att det var dåligt. Detta är en serie som hanterar både humor och drama på ett bra sätt vilket gör att det kan skapas en bra kontrast mellan det roliga och det allvarliga. Veckans huvudhistoria om Ted och Robins utforskande av eventuella känslor för varandra var ett mycket bra exempel på detta, eftersom det samtidigt vävdes in bra i den andra, roligare historien om Lilys och Marshalls hemliga låda.

Barneys jakt på det legendomspunna videobandet var egentligen det enda som var riktigt roligt denna veckan. En liten detalj som var konstig var dock att kameran som Marshall använde såg ut att vara en liten modern digital kamera medan videobandet Marshall hittade var den gamla analoga typen. Jag var ganska säker på att Lily och Marshall hade gjort ett fejk-band som det var meningen att Barney skulle hitta, men det får vi nog aldrig veta eftersom Barney krossade den enda videobandspelaren i New York (troligtvis). Men vem vet, saker och ting har en tendens att återkomma i denna serien.

Ingen nämnde strippan som Barney blev kär i förra veckan. Frågan är om det bara var för att hans och Robins förhållande skulle få lite mer fokus eller som hon bara var en tillfällig karaktär. Både han och Robin var ju ganska envisa om att de inte hade känslor för varandra längre, men jag har för mig att vi redan fått veta att de kommer gifta sig i framtiden så Marhall kommer nog att förlora det vadet till slut iallafall.

Det känns lite som om vi börjar komma lite närmare ett avslöjande om modern nu. Nästa säsong har ju ryktats bli den sista, så det vore ju ganska lägligt att man fick se henne i sista avsnittet för denna säsongen. Hoppas kan man ju alltid.

Rating: ★★★☆☆