Californication – 5×09 – At the Movies

– Thank you, dad. I love you.
– Oh, now you love me.
– I always love you. Even when I’m thoroughly disgusted with you.

— Becca och Hank

Första dagen på inspelningen av Samurai Apocalypses film Santa Monica Cop började bra för Hank men tog hastigt en ordentlig djupdykning. Än en gång har hans frikostighet med sin kropp gett honom bekymmer. Man kan ju undra om han någonsin kommer att lära sig säga nej, men ska man vara ärlig så hade man nog inte handlat annorlunda själv om man var i hans position.

Sam överreagerade på sitt vanliga testosteronstinna vis som jag tycker börjar bli väldigt påfrestande. Jag hoppas vi slipper se så mycket mer av honom nu när Hank inte längre jobbar på hans film. Men det var lite konstigt att alla helt plötsligt vände sig emot honom, inklusive Stu och Sam. Jag antar att det har att göra med att skådespelerskan sagt att han försökt utnyttja henne.

På annat håll visar Tyler att han trots sin kärleksfulla uppväxt är en sann skitstövel  innerst inne genom att leka med Charlies känslor och förnedra honom. Skönt att Charlie till slut fick nog och gav honom en ordentlig utskällning. Tyler är inte bara en skitstövel, han är en fegis också. Becca har verkligen hittat en vinnare där. Jag undrar hur länge det ska ta innan honom upptäcker det.

På tal om Charlie så har hans förhållande med Lizzie utvecklats till avsugningar i poolen. Det börjar verkligen komma fram att hon bara utnyttjar honom för pengar och kontakter, vilket jag fortfarande är besviken för. Det hade inte varit så dumt att åtminstone en person utanför Charlies familj inte varit en självisk idiot. Tur att han iallafall har sin familj att luta sig mot, åtminstone ibland.

Rating: ★★★☆☆