2 Broke Girls – 1×19 – And the Spring Break

Nu var det ett bra tag sedan förra avsnittet av 2 Broke Girls, men det mesta är sig likt. Förutom att Oleg och Sophie nu har sex regelbundet på oregelbundna platser. Och att Max och Carolines cupcake-firma börjar gå bättre och Max var ovanligt glad i hela avsnittet. När man tänker efter så är det faktiskt inte mycket som är sig likt.

Att Sophie och Oleg skulle få ihop det ordentligt var ju tämligen förutsägbart och jag har för mig att jag förutspådde det redan i det första avsnittet de träffades. Än så länge verkar hon vilja hålla det hemligt, vilket jag har all förståelse för, men det går ju inget vidare. Scenen i köket måste ju ha hörts ända ut på gatan.

Det var ju ett tag sedan tjejerna tjänade några pengar till sin firma, summan i slutet av avsnitten har stått relativt stilla ganska länge nu. Denna gången ökade den med $150, men jag förstår inte riktigt vart de andra pengarna de tjänade på hundsittningen tog vägen. Det borde ju varit ganska mycket mer.

Lite kul att Caroline klagade på att Max såg gay-killarna som stereotyper när i princip varje karaktär förutom tjejerna själva är vandrande stereotyper. Är manusförfattarna så finurliga att de lägger in en sådan kommentar som en vink till alla oss som klagar på serien för detta? Jag tvivlar på det.

Rating: ★★★☆☆