House of Lies – 1×06 – Our Descent Into Los Angeles

– You know I love hanging out with you.
– April, don’t bullshit me, ok? I don’t want to play games with you, just tell me what’s up. Don’t soft-sell it.
– I killed someone.
– Ok, maybe you can soft-sell it a little bit.

— Marty och April

Då var det alltså helg och vi får se vad managementkonsulter gör på fritiden. Det visar sig vara tämligen likt de det gör på jobbet, åtminstone för Marty. Denna vecka måste han hjälpa både April och Roscoe och han drar med sig Doug och Clyde också. Jeannie försöker hålla sig därifrån men använder till slut jobbet som en ursäkt för att komma ifrån sin fästman.

Som vi fått veta i webbserien Fridays at Galweather (del 5 är ute nu) så tillbringar teamet måndag till torsdag ute i fältet och fredagen på kontoret. Tyvärr glider Greg Norbert numera omkring där och han är defintivt ute efter revansch på Marty. Han verkar även lite sugen på Jeannie, men vem kan klandra honom för det?

På tal om Jeannie så verkar det ju ganska klart att hon inte är jätteförtjust i tanken på att gifta sig. Ragget hon fick med sig i förra avsnittet och panikattacken i tårtaffären i detta är ju ganska tydliga tecken.

Martys möte med rektor Gita, ex-frun Dawn och sin pappa Glenn var väldigt konstigt, måste jag säga. Jag trodde till slut att det var en dröm eller hallucination, men det verkar som om de faktiskt uppträdde så. Det är iallafall tydligt att hans mors självmord påverkat, och fortfarande påverkar, honom allvarligt. Jag undrar om vi kommer att få se lite flashbacks om det i kommande avsnitt.