Zero Hour nerlagd efter 3 avsnitt

Det blev ett kort tv-äventyr för Michael Nyqvist denna gången. Pilotavsnittet av Zero Hour fick en dålig start och efter tre avsnitt med dalande tittarsiffror meddelar tv-kanalen ABC att serien läggs ner. Ännu ett offer i amerikanska tv-kanalers sökande efter omedelbara succéer och snabba vinster. Serien hade god potential, men tyvärr hade den lite för många brister också.

Det jag personligen störde mig mest på var skådespelarprestationerna och ett antal logiska kullerbyttor i handlingen. Anthony Edwards karaktär Hank kändes inte tillräckligt intressant eller sympatisk för att vara huvudperson, och även fast jag vet att Michael Nyqvist är en bra skådespelare så kändes hans gestaltning av White Vincent ganska stolpig. Jag tycker heller inte att hans engelska uttal är tillräckligt bra än.

Många av problemen beror troligtvis på en kombination av bristfälligt manus och dåliga regissörer. Själva historien kändes dock hyfsat intressant och jag skulle gärna sett var den till slut skulle lett, något som vi nu troligtvis aldrig kommer att få veta.