Yes! Äntligen en blogg till om tv!

Hallå där ute i Internetet! Välkommen till ännu en blogg om tv.

Behöver Internet verkligen ännu en blogg om vad någon random person tycker och tänker om tv? Nja, kanske inte. Men det struntar jag i.

Jag tänkte här skriva recensioner och nyheter om tv-serier som jag gillar och följer. Jag är en av de där illegala nerladdningspiraterna som för tillfället bekämpas med näbbar och klor av de stora mediebolagen, och mina tv-vanor kommer säkerligen att leda till civilisationens undergång. Men innan dess vill jag bli underhållen.

Jag följer huvudsakligen amerikanska och engelska serier men en och annan svensk serie kan slinka in, även om det är sällsynt. Min filosofi är att om en serie är bra så följer jag den. Det råkar bara vara så att USA och England gör de bästa serierna.

Jag ska försöka skriva om allt jag kollar på men redan nu måste jag erkänna att jag är tämligen lat, så det målet är inte direkt realistiskt. Troligtvis kommer jag mest skriva om avsnitt som är bra eller dåliga. Allt däremellan faller in i “bleh”-facket som inte är särskilt intressant att vare sig skriva eller läsa om.