Många serier blir det

Om du är som jag och har samlat på dig ett bra antal serier att följa genom åren så antar jag att du också just nu upplever en ketchup-effekt av nya avsnitt. Hösten och våren är traditionellt de tider då många serier startar nya säsonger eller kommer tillbaka efter ett uppehåll vilket gör att vi som gillar bra tv kan känna oss lite överväldigade. Själv har jag en tendens att bli lite rastlös när mina favoritserier inte visas vilket leder till att jag börjar titta på lite andra, vilket gör att jag i slutändan får ännu fler serier som jag vill kolla samtidigt.

Just nu har höstsäsongen kommit igång ordentligt och ibland känner jag att jag inte gör annat än jobbar, sover och kollar på tv. Men det är ju å andra sidan ingen större skillnad mot vanligtvis så jag överlever nog. Här kommer en lista med de serier jag för tillfället följer aktivt.

Serier som startar snart:

Utöver dessa följer jag även The Daily Show With Jon Stewart, The Colbert Report och @midnight som vanligtvis alla går 4 dagar i veckan men som lyckligtvis har lite uppehåll just nu. För att inte nämna alla serier som ligger halv-sedda och väntar otåligt på min uppmärksamhet. Så ja, det är lite stressigt att hinna med allting ju nu kan man säga.

Ibland funderar jag på om det blir lite för mycket av det goda. Man har ju även filmer, musik och spel som man vill ta del av. Och sen det där tråkiga med “vanliga livet”, men det får man försöka minimera så mycket som möjligt. Man måste ju prioritera.