15 minuters återblick på Game of Thrones säsong två

Starten av säsong tre av Game of Thrones är snart här, 31:a mars närmare bestämt, och det är inte alltid lätt att komma ihåg alla detaljer av vad som egentligen hände i förra säsongen. HBO har därför varit trevliga nog att släppa en 15 minuters snabbgenomgång av de viktigaste händelserna. Om du inte har sett säsong två än så innehåller detta klipp som du kanske kan räkna ut kraftiga spoilers.

Ny trailer för andra säsongen av Game of Thrones

Nu har det släppts ännu en ny trailer inför nästa säsong av Game of Thrones som startar 1:a april. Denna gången får vi se en hel del mer än sist även om det kan vara lite svårt att hänga med i alla lösryckta klipp.

Det verkar dock inte som om vi får se så mycket av drakarna än, de måste uppenbarligen växa till sig lite innan de blir riktigt roliga. Se trailern här under.

Trailer för Game of Thrones, säsong 2

Snart (1:a april 2010) är det premiär för säsong 2 av serien Game of Thrones. En ny trailer har just släppts och du kan se den här nedanför.

Första säsongen var något av det bästa jag sett i fantasy-väg, även om jag helst skulle vilja att fantasy-elementen skulle haft en mer framträdande roll. Slutet på säsongen lovande dock mycket gott och jag har sett fram emot denna nya säsongen ända sedan den första slutade.