Community – 3×14 – Pillows and Blankets

Community

Hittills har varje säsong av Community haft minst ett avsnitt som stuckit ut ordentligt från mängden. I den första var det avsnitt 23, Modern Warfare, som förvandlade skolan till en paintballkrigszon och i den andra var det den tvådelade säsongsfinalen, A Fistful of Paintballs och For A Few Paintballs More, som behandlade ungefär samma tema men utspelades ett år senare. Nu var det äntligen dags för denna säsongens avsnitt med det där lilla extra.

Läs resten av detta inlägg…

Community – 3×13 – Digital Exploration of Interior Design

Community

Sprickan mellan Troy och Abed ökar sakta men säkert, med en hel del hjälp från vice rektor Laybourne från luftkonditioneringreparatörskolan. Hans mål är att Troy ska säga upp sin vänskap med Abed så att han kan byta skola eftersom han har en gudomlig talang för att reparera luftkonditioneringar. Deras vänskap har aldrig testats över två sammanhängade avsnitt förr, men jag tror att de kommer klara det.

Läs resten av detta inlägg…

Community – 3×12 – Contemporary Impressionists

Community

Nu börjar jag känna igen Community igen. Detta var uppenbarligen det första avsnittet som skulle sänts efter julhelgen och det märktes att de lagt lite extra krut på det för att vi som tittare skulle komma att ha höga förväntningar på det, till skillnad från förra veckans som alltså skulle varit det sista innan juluppehållet. Det var stor klassskillnad mellan de båda avsnitten, måste jag säga.

Läs resten av detta inlägg…

Community – 3×11 – Urban Matrimony and the Sandwich Arts

Community

Äntligen är Community tillbaka igen efter tre månaders uppehåll. Serien las på hyllan i december på ”obestämd tid” och jag tillsammans med många andra antog att detta betydde att serien blivit nerlagd, men tydligen tog tvbolagscheferna sitt förnuft till fånga och nu fortsätter alltså säsong 3. Jag vet inte om den starka reaktionen på Internet spelade en roll i beslutet att fortsätta, för tydligen är tittarsiffrorna egentligen lite för låga så något måste det ha berott på.

Läs resten av detta inlägg…

Community tillbaka 15:e mars

Community kommer tillbaka

För ungefär en timme sedan meddelade Dan Harmon via Twitter att Community äntligen kommer tillbaka den 15:e mars. Seriens framtid har ju varit lite omdiskuterat sedan tv-bolaget pausade den i höstas på obestämd tid. Själv måste jag erkänna att jag inte trodde att den skulle komma tillbaka, men jag är lycklig att jag hade fel.