Intressant teori om Breaking Bad

Breaking Bad bacon

Ikväll startar Breaking Bad igen, och det pratas och spekuleras mycket om hur det ska sluta runt om på nätet. Om du inte sett alla avsnitt än är det bäst att du slutar läsa nu för denna post kommer innehålla en del spoilers. Om du inte vill ha någon aning om vad som kommer hända kanske du också bör undvika denna teorin, ifall den skulle visa sig stämma.

Läs resten av detta inlägg…

Breaking Bad på 9 minuter

Den 11:e augusti är det äntligen dags för de avslutande 8 avsnitten av den hyllade och fantastiska serien Breaking Bad, efter ett uppehåll på nästan ett helt år mitt i säsong 5. Frågan är om det ens borde räknas som en säsong och inte som två. Om du inte sett serien förut så rekommenderar jag varmt att kolla igenom alla 54 tidigare avsnitt, men om du inte har tid med det kommer här en genomgång på 9 minuter.

Detta klipp är även bra för oss som faktiskt sett hela serien. Jag kom bland annat på mig själv med att inte minnas särskilt mycket alls från de senaste 8 avsnitten, men nu är jag redo för mer igen. Problemet är nu de följande tre veckorna tills serien faktiskt startar…